Juridisch Advies

Als medisch specialist streeft u er vooral naar om uw patiënten te helpen. Als ondernemer streeft u bovendien naar een winstgevende en efficiënte organisatie. Het vertalen van juridische documenten en het oplossen van juridische vraagstukken is iets waar u hoogstwaarschijnlijk niet op zit te wachten. Gelukkig bent u ook voor juridisch advies aan het juiste adres bij Albero Medico. Daarvoor hebben we een team van juristen met ervaring met de medische wereld.

Juridisch advies van Albero Medico

Bij Albero Medico leggen we de focus volledig op medische specialisten. Doordat wij zelf veel ervaring in de medische branche hebben, kunnen wij u altijd passend advies geven. De kans is groot dat u belastingadvies al een langere tijd aan ons overliet. Is dat nog niet het geval? Dan is het goed om te weten dat wij ook dit voor u kunnen verzorgen. Daarnaast zijn we dus ook in staat om u van juridisch advies te voorzien. Dit wordt verzorgd door ons team van trusted legal advisors. Dit zijn juristen die niet alleen bekend zijn met de wet, maar ook met de medische branche. Daardoor zijn de juristen van Albero Medico als geen ander in staat om u juridisch advies te geven.

Waarbij kunnen wij u helpen?

Er zijn veel situaties waarin het prettig kan zijn om juridisch advies te krijgen. Zo is er enige tijd geleden een nieuwe AVG-wetgeving van kracht gegaan. U heeft daardoor tegenwoordig meer verplichtingen als het om de privacy van uw cliënten gaat. Hoe kunt u deze wetgeving het best in uw praktijk implementeren? Dit is slechts een van de vraagstukken waar wij u bij kunnen helpen! Wat als u onderdeel bent van een vennootschap en er een conflict is ontstaan? Wij helpen u bij de afwikkeling door middel van professioneel juridisch advies.

Bij Albero Medico kennen we de mogelijke complicaties

Doordat we bij Albero Medico gespecialiseerd zijn in de medische branche, is de kans groot dat we bekend zijn met de complicaties waar u tegenaan loopt. Hoe u het best in kunt spelen op de nieuwe AVG-regelgeving? Dat is iets waar wij al menig zorgpraktijk bij geholpen hebben. Dankzij ons juridisch advies bent u in staat om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Bovendien zijn we ook bekend met andere complicaties waar u als praktijkhouder of zorgspecialist tegenaan kunt lopen, ook op fiscaal gebied. Daarom kunt u zowel voor juridisch advies als voor belastingadvies bij ons terecht. Voor beide diensten hebben we een team van specialisten klaar staan. Toch merkt u duidelijk terug dat u met Albero Medico te maken heeft, juist dankzij onze kennis van de medische branche, maar ook door onze persoonlijke werkwijze en aanpak op maat.

Wilt u kennis met ons maken?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij kennis met u kunnen maken. We nemen uw wensen en onze mogelijkheden graag met u door. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, maar u kunt er ook voor kiezen om ons te bellen of te e-mailen.

ONZE DIENSTEN

FISCALE DIENSTVERLENING

JURIDISCHE ADVISERING

PRAKTIJKOVERNAME OF TOETREDING

PRAKTIJKMANAGEMENT

ADMINISTRATIE

HR / SALARISVERWERKING

Ons team bestaat uit diverse fiscaal, HR en juridisch specialisten, waardoor we altijd accuraat en deskundig reageren op uw vragen en wensen.

Ik zou het graag hebben over:

Heeft u vragen over hoe Albero Medico uw bedrijf kan helpen? Stuur ons een e-mail en we nemen binnenkort contact met u op, of bellen van maandag tot vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur – we zijn graag bereid om te praten.

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.